مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت از تخصیص و تامین اعتبارات خُرد در این بانک به منظور رونق تولید خبر داد.
به گزارش راهبرد بانک، به نقل از روابط عمومی بانک قرض الحسنه رسالت، محمدحسین حسین زاده در ششمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی (نظام بانکی در خدمت تولید) و در نشست سازوکار تامین مالی بخش حقیقی اقتصاد توسط بانک ها به نقش بانک قرض الحسنه رسالت در ایجاد کسب و کارهای خرد اشاره کرد و گفت: ما به عنوان بانکی خُرد تامین مالی کسب و کارهای خُرد و خانگی و هدایت این اعتبارات به سمت تولید را عهده دار هستیم.
وی با تاکید بر اینکه تزریق پول بانک ها به اقتصاد به صورت کلی به حل مشکل تامین مالی بنگاه های تولیدی منجر نمی شود، افزود: لازم است مشکلاتی که دربخش های فرهنگی، وثیقه های بانکی، زنجیره ارزش و … وجود دارد حل شود تا امکان شکل گیری کسب و کارهای کوچک و تامین مالی آنها از طریق شبکه بانکی رفع شود.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت تاکید کرد: به همین منظور بانک قرض الحسنه رسالت در راستای رونق تولید صرفا از پنجره بانک و اقتصاد ورود نکرده و در کسب و کارهای خرد به این نتیجه رسیده ایم که با نگاه کردن به پنجره اعتبارات و یا تزریق پول به صورت صفر اقدامی صورت نمی گیرد.
حسین زاده اظهارداشت: در این مسیر یک اکوسیستم به نام شبکه توسعه اجتماعی رسالت متشکل از شش سازمان( انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی؛ گروه توسعه کارآفرینی پویش ثمین؛ بانک قرض الحسنه رسالت؛ شرکت پردازش اطلاعات مالی پارت؛ شرکت فرداپ و دانشگاه رسالت ) و چند هزار نهاد اجتماعی شکل گرفته است.
مدیرعامل بانک قرض الحسنه رسالت با بیان اینکه این شبکه از جهت ساختاری متشکل از کانون های همیاری اجتماعی است؛ گفت: در حال حاضر بیش از ۱۳ هزار کانون همیاری اجتماعی با متوسط اعضای ۱۶۰ نفر شکل گرفته و در مجموع این کانون ها حدود چهار میلیون نفر عضو دارند.
حسین زاده نقش این بانک را در شبکه توسعه اجتماعی رسالت مدیریت پول و اعتبارات عنوان کرد و گفت: رسالت شبکه؛ سبک زندگی بهتر با همیاری اجتماعی؛ قرض الحسنه و کارآفرینی اجتماعی است. همچنین شبکه توسعه اجتماعی رسالت تولید در شهرهای کوچک و روستاها و مصرف در شهرهای بزرگ را از جمله اهداف خود برگزیده است.
منبع : ایبنا