به گزارش راهبرد بانک، خرید یک تلویزیون خوب و با کیفیت که تا مدتها خراب نشود، ارزش خرید داشته و مطابق سلیقه و البته همراه با تکنولوژی روز دنیا باشد کار آسانی نیست. به خصوص که در بازار شلوغ و پرازدحام برندهای تلویزیون با قابلیتها و قیمتهای متنوع انتخاب یک گزینه مناسب کار سخت و پیچیدهای به نظر میرسد. از برندهای چینی بیکیفیت گرفته تا برندهای ترکیهای و اروپایی با کیفیت در بازار مشتری را با این سوال اساسی مواجه میکنند که: بهترین برندهای تلویزیون کدام است؟
هر تلویزیونی ممکن است خراب شود اما برخی برندهای معتبر مثل سامسونگ و الجی بهدلیل قطعات باکیفیتتر، دوام و مقاومت بیشتری دارند و احتمال خراب شدنشان کمتر است. تلویزیونهای تولید چین نیز کیفیتهای متفاوتی دارند و همگی کیفیت مشابه هم را ندارند.
برند محبوب و خوشنام سامسونگ از سال ۱۹۸۸ تولید تلویزیون را آغاز کرد و به یکی از سرآمدان بازار تلویزیون تبدیل شد. این برند با ارائه محصولات با کیفیت از جمله تلویزیونهای پیشرفته و نوآور همواره در صدر محصولات محبوب و پرفروش بازار بوده است. تلویزیونهای OLED، QLED و UHD از جدیدترین محصولات متنوع و نوآورانه سامسونگ محسوب میشوند.
الجی نیز یکی از برندهای معتبر تولید محصولات الکترونیک از جمله تلویزیون است که اسم و رسم دیرینهای دارد. ال جی در سال۲۰۱۸ چندین تلویزیون ارائه کرد که شامل مدلهای OLED وLED نیز بودند. این مدلها قابلیتهای مختلفی مانند پشتیبانی از فرمتهای Dolby Vision و Dolby Atmos، پانل قابل گسترش و نمایشگرهای ۱۰۸۰p و ۴K HDR دارند. این مدلها همچنین دارای ابزارهای اینترنتی هستند که باعث کاهش هزینههای سرویس شبکه و بهرهمندی از اپلیکیشنهای مختلف شده است.
تلویزیونهای برند نامآشنای سونی سالهاست که در میان برندهای مطرح لوازم الکترونیک حرفی برای گفتن دارند و به اصطلاح هیچوقت از سکه نمیافتند. تلویزیونهای دیجیتال سونی با تکنولوژی پیشرفته و امکانات منحصربهفرد نظیر تصویر ۴K با تکنولوژی HDR، محصولات قابل قبول و با کیفیتی در بازار عرضه کرده و پا به پای تکنولوژی روز پیش رفته و گوی سبقت را از رقبا ربوده است.
سامسونگ، ال جی، سونی ۳ برند اول در لیست بهترین برندهای تلویزیون هستند که قدمت و سابقه درخشانی در تولید تلویزیون دارند و بین خریداران و مصرفکنندگان بهدلیل کیفیت بالا بسیار محبوبند. البته با توجه به افزایش قیمتها و تحریمها این ۳ برند در حال حاضر کمی نسبت به رقبای خود قیمت بالاتری دارند. اما طبیعتا خرید یک تلویزیون گرانتر که دیرتر خراب میشود، بسیار ارزانتر از خرید یک تلویزیون ارزانقیمت است که هر از گاهی نیاز به پرداخت هزینه برای تعمیرات دارد.
تلویزیون ایکسویژن از سال ۱۳۸۵ در بازار ایران عرضه شد و سالهاست که تلویزیونهای ایکسویژن در بازار لوازم خانگی معامله شده و با استقبال مشتریان همراه بوده است. این برند اخیرا با ارائه تلویزیونهای مجهز به فناوری HDR تلاش کرده خودش را به رقبای طراز اول این صنعت نزدیک کند و قافیه را در بازار روز نبازد.
برند اسنوا نیز از این قائله عقب نمانده و اگرچه در ابتدای امر تنها اجاق گاز و کولر آبی تولید میکرد، اما پس از چندی به تولید تلویزیون نیز روی آورد و با تولید تلویزیونهای هوشمند، LED و QLED جایگاه خودش را در بازار تلویزیونهای خانگی حفظ کرده و ارتقا داده است.
تلویزیون هوریون یک برند چینی و کمتر شناخته شده است. تلویزیونهای هوریون از کیفیت مطلوب و قیمت مناسبی برخوردارند. گارانتی این برند تازهوارد در بازار ایران همچنان مورد مناقشه است و سرویسدهی و خدمات پس از فروش برند هوریون مثل سایر برندها در ایران پشتیبانی نمیشود، لذا همچنان این برند ناشناخته مانده است، خرید آن ریسک بیشتری دارد و قضاوت در مورد آن زود به نظر میرسد.
برند قدیمی صنام با شعار تجاری «صنام فراتر از یک نام»، تلویزیون تولید میکرد و در زمینه کالای صوتی و تصویری شناخته شده بود. شاید برایتان جالب باشد بدانید که این برند همچنان به تولید تلویزیون مشغول است و خودش را به بازار روز تلویزیونهای هوشمند و دیجیتال رسانده و تلویزیونهای LED را به بازار لوازم خانگی عرضه کرده است.
شارپ نیز از برندهای قدیمی و نامآشنا برای ایرانیهاست که همچنان به تولید تلویزیون اشتغال دارد و تلویزیونهای پیشرفته در انواع LED، فول اچدی، سه بعدی، هوشمند و خمیده به بازار عرضه کرده است. تلویزیونهای شارپ از کیفیت قابل قبولی برخوردارند و نسبت به سایر برندهای مطرح خارجی قیمت کمتری دارند.
تلویزیونهای هوشمند هایسنس در سالهای اخیر نظر خریداران را به خود جلب کرده است. تلویزیونهای هایسنس مجهز به فناوریهای روز دنیا در زمینه صدا و تصویر هستند. تلویزیونهای تولیدی این برند چندان متنوع نیست اما کاربردهای مختلف را پوشش میدهد. تلویزیون هایسنس به لحاظ سختافزاری همچنان قابلیت توسعه و پیشرفت دارد.
تلویزیونهای بلست مانند خیلی از برندها، ساخت چین و مونتاژ ایران است و در انواع مدلها و سایزهای مختلف تولید میشود. طراحی زیبا، قیمت مناسب، برخورداری از تکنولوژی روز دنیا و خدمات پس از فروش از ویژگیهای این برند در بازار ایران است.
شرکت ایرانی مارشال با تکنولوژی روز ساخت صفحه نمایش در دنیا همراه بوده و انواع تلویزیون LED در کیفیت و ابعاد مختلف تولید کردهاند. این تلویزیونها از نظر کیفیت ساخت، میانرده محسوب میشوند و قیمت مناسبی نسبت به نمونههای مشابه دارند.
تلویزیونهای چینی سونیا سالهاست که در بازار محصولات صوتی و تصویری جا افتاده و خرید و فروش میشوند.
اکثر تلویزیونهایی که وارد ایران میشوند بهصورت سفارشی برای ایران تولید شده و بههمین دلیل قطعاتشان در ایران موجود است. البته پنل تلویزیونها از این قاعده مستثنی هستند و اگر صفحه تلویزیون شما ضربه بخورد امکان تعمیر آن وجود ندارد. پنل تلویزیونها بهدلیل تحریمهای کشور در بازار موجود نیست و در صورت پیدا کردن پنل تلویزیون، بهدلیل قیمت بسیار بالا بههیچ عنوان ارزش تعمیر ندارد.
هزینههای تعمیرات تلویزیون بیش از آنکه وابسته به برند تلویزیون باشد به سایز تلویزیون بستگی دارد و هر چقدر که اندازه تلویزیون بزرگتر باشد هزینه تعمیر آن نیز بیشتر است. البته قیمت تعمیر تلویزیون در برندهای مختلف کمی با یکدیگر متفاوت است. بهطور مثال هزینه تعمیر برند تلویزیون سامسونگ نسبت به رقبای چینی کمی گرانتر است اما تفاوت آن چشمگیر نیست.
به ترتیب:
هزینه تعمیرات مربوط به پنل و ابخوردگی بیشتر از سایر مشکلات احتمالی است.
برندهایی که بیشتر از هر برندی برای تعمیر مراجعه میکنند، معمولا برندهای چینی درجه ۳ و ۴ هستند. برندهایی مانند: هنکل، هیتاچی، بلر، سینگل، ایوا
این برندها خیلی زودتر دچار خرابی میشوند، نیاز به تعمیر پیدا میکنند و عمر قطعاتشان پایینتر است. قطعات تلویزیونهای الجی، سامسونگ، سونی و شارپ راحتتر در بازار یافت میشوند و این موضوع نقطه قوت دیگری برای این برندهای معتبر است.
برندهای زیر بیشترین مراجعه را به نمایندگی گلدسرویس برای تعمیر بک لایت داشتهاند: بلست، مارشال، ایکسویژن، سونیا، امپریال، جی پلاس و پلاسمای سامسونگ.
در این لیست تعدادی از برندهای محبوب نیز حضور دارند که فروش بالای این برندها، تعداد خرابی آنها را توجیه میکند. سایر برندها که فروش کمتری دارند و میزان گزارش خرابیشان نسبت به مقدار فروششان بالاست قطعا بدترین برندهای بازار از جهت خرابی بکلایت محسوب میشوند.
تلویزیونهای حاضر در بازار ایران را به دو دسته میتوان تقسیم کرد: تلویزیونهایی که بهصورت قاچاق وارد ایران میشوند که قاعدتا هیچ نوع گارانتی برای آنها وجود ندارد. دسته دوم تلویزیونهایی است که بهصورت قانونی وارد ایران میشوند و شامل گارانتی هستند.
اکثر برندهای تلویزیون دارای گارانتی هستند که تعدادی از آنها شامل موارد زیر است: تلویزیونهای برند سونیا، ال جی، سونی، ایکس ویژن، TCL، مارشال، بلست، هایر، امپریال و…
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.