ارائه اینترنت نیم‌بها به این گروه‌ها / چه کسانی مشمول طرح جدید می‌شوند؟

رئیس سازمان بهزیستی کشور از توافق تازه با اپراتور‌های تلفن همراه برای تغییر شرایط دسترسی به اینترنت خبر داد.

به گزارش راهبرد بانک،سیدجواد حسینی صبح امروز در مراسم روز جهانی عصای سفید با تأکید بر تسریع در اجرای توافقات مربوط به دسترس‌پذیری دیجیتال برای معلولان، خواستار تسریع در روند اجرایی افزایش پهنای باند، ارتقای سرعت اینترنت و نیم‌بها شدن هزینه استفاده از اینترنت برای گروه‌های هدف شد.

وی تأکید کرد: این اقدامات باید تا پایان همین هفته اجرایی شود. در فاز نخست این طرح افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی مشمول می‌شوند.

در همین مراسم نیز غلامرضا رضایی‌فرد- رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی و پیگیری مناسب‌سازی کشور از برگزاری جلسه‌ای با وزارت ارتباطات، شرکت ارتباطات زیرساخت و اپراتور‌ها با هدف ارتقای دسترس‌پذیری دیجیتال برای افراد دارای معلولیت خبر داد و در عین حال با اشاره به محور‌های این جلسه گفت: در این نشست، امکانات قابل ارائه برای تسهیل دسترسی افراد ناشنوا به خطوط امدادی و همچنین اختصاص پهنای باند بیشتر، افزایش سرعت اینترنت و نیم‌بها شدن هزینه اینترنت برای افراد دارای معلولیت از جمله افراد نابینا و کم‌بینا بررسی شد.

به گفته وی، اپراتور‌ها با اجرای این اقدامات در چارچوب مسئولیت اجتماعی خود موافقت کرده‌اند و در حال حاضر پیگیری امور اجرایی آن در جریان است.